Huawei P10, Huawei P10 Lite i Huawei Mate10 Pro za samo 1KM

Ne propustite sjajnu priliku i počastite se najnovijim Huawei pametnim telefonima za samo 1KM (sa PDV-om).

Birajte između Huawei P10, Huawei P10 Lite ili  Huawei Mate10 Pro. Koji god model da izaberete sigurno nećete pogriješiti, odlikuju ih moderan dizajn i savršene specifikacije .

Huawei P10 i Huawei Mate 10 Pro može biti vaš za 1KM uz paket NOLimit PREMIUM.

Huawei P10 je jedan od onih uređaja koji imaju prilično atraktivan izgled. Niko mu ne može odoljeti jer savršeno ispunjava svaku svoju funkciju.

Huawei Mate10 Pro je uređaj koji će promijeniti vaš život. On je najponosniji predstavnik nove ere pametnih telefona koji prate i savršeno se prilagođavaju našim životnim navikama, nudeći nam potpuno novo iskustvo uživanja i stvaranja najboljih trenutaka.

Mate 10 PRO nije još jedan smartphone, ovo je uređaj koji prevazilazi sva dosadašnja tehnička dostignuća i predstavlja besprijekorno inteligentno mobilno iskustvo.

Ukoliko je vaš izbor Huawei P10 Lite , onda može biti vaš za samo 1KM uz paket NoLimit XL

P10 Lite je jedan od onih uređaja koji imaju atraktivan izgled, a posebna pažnja je posvećena njegovom dizajnu. Također ćete biti zadovoljni sjajnim ekranom, brzim procesorom, i odličnim kvalitetom kamera.

Svi navedeni Huawei uređaji su Dual SIM

Ponuda traje do isteka zaliha

Više informacija o karakteristikama uređaju, cijenama i mogućnostima kupovine na rate možete pronaći na ovdje.

Svi uređaji u  ponudi  BH Telecoma mogu se kupiti na 12 ili 24 mjesečne rate, kao i na svim prodajnim mjestima BH Telecoma (dostupnost uređaja na nekom prodajnom mjestu zavisi od trenutnih zaliha na tom prodajnom mjestu).

19.12.2017